Отдава под наем Склад в , Пловдив

  • €6,308
  • €4
Пловдив

Преглед

Номер на имота: HZ380
  • 0
  • Спални
  • -
  • Година на строеж

Описание

Изцяло на ваше внимание Coliseum Estate предлага под наем помещения/халета/офиси с подробна информация за всичко:

– Терминал 1 е разделен на 4 части: 2 х 2000 кв.м. и 2 х 1500 кв.м. Височината на халето е 8 м.. Терминалът разполага с ТИР рампи. Фасадните панели са с минерална вата, което покрива огнеустойчивост EI30. Отделните зони по клас на пожарна опасност са отделени посредством брандмауер. Водата за питейно-битови нужди се осигурява от съществуващ сондаж. Има изграден паркинг за посетители, както и обслужваща пешеходна зона.

– Конструкцията е стоманобетонна, сглобяема, конструктивната схема е скелетна, конструктивните елементи са предварително изготвени в заводски условия. Колоните са стоманобетонови, запънати в чашковидни фундаменти.

– Покривът е изграден от високопрофилна ламарина, с пароизолация, топлоплозолация от каменна вата с дебелина 14см и PVC хидроизолационна мембрана.

– Настилките в складовете са с шлайфан бетон.  (ТОВАРОНОСИМОСТ ДО 5 ТОНА НА КВАДРАТЕН МЕТЪР)

– В складовата зона има изградена система за обездимяване, което ще даде свобода на бъдещите ползватели да съхраняват продукти с топлинно натоварване 500kW/m2.

– Във всеки склад има изградени по две секционни врати с размер 360/400 и две пешеходни с размер 100/260 от север и две секционни преходни врати с размер 360/300 от юг. За всеки склад е предвиден офис и санитарен възел с светла височина 2.8м. По северната фасада от ос 2 до ос 15 има изградена козирка с височина 5м.

– Предвидени са необходимите евакуационни и аварийни изходи.

– До Терминал 1 е монтиран Дизел генератор с мощност 60 KW , който осигурява отваряне на всички врати и включване на аварийното осветление в халето при спиране на централното електрозахранване.

Има изградена пречиствателна станция, в която се пречистват битови отпадни води, които също са заустени в преминаващия до обекта отводнителен канал.

– В Логистичния парк са предвидени общо 4 Терминала, като има възможност за бъдещо разширение и изграждане на още 4 подобни халета на съседния имот, който е собственост на същия Инвеститор и има одобрен ПУП.

– Има вариант за обединение на Терминал 3 и 4 и увеличаване на светлата височина от 8 на 12м. Също така се предвижда пожарогасителна (спринклерна) система на предстоящите за изграждане терминали.

– Всяка от Логистичните сгради се състои от 4 склада. Предвидени са необходимите за функционирането на сградата технически помещения: ГРТ, зарядни станции, офиси и санитарни помещения.

Площи на складовете :

Склад №1 – 1 961,67 м2

Склад №2 – 1 510,98 м2

Склад №3 – 1 508,81 м2

Склад №4 – 1 969,72 м2

– Имотът разполага с изградени трафопост, 630 kV, сондаж за питейни нужди в непосредствена близост до трафопоста и сондаж за противопожарни нужди до западната граница имота, в близост до сондажа има противопожарен резервоар.

– В складовете са предвидени специални места за зареждане на електрокари. Зареждането на всички електрокари и стакери ще става чрез индивидуалните им токоизправителни устройства през предвидените по част Електротехническа табла с монтирани контакти. Акумулаторните батерии за електрозахранване на електрозадвижваната подемна техника ще бъдат сухи.

Към складовете има изградени и офис помещения.

Терминал 2 се строи в момента – пусков срок 10.09.2024г.

Той е проектиран като Терминал 1, но за него е предвидено и изграждане на пожарогасителна (спринклерна) система.

Терминал 3 и 4 са в идейна фаза на проектиране, като има възможност и за обединяването им в едно по-голямо хале. За тях също се предвижда изграждане на спринклерна система за пожарогасене.

– Към всеки терминал се предвиждат по 45 паркоместа, като съществуват над 200 допълнителни паркоместа в общите зони на логистичния парк.

– Изградена и въведена в експлоатация пътна връзка от околовръстен път II-86 „Пловдив-Асеновград-Смолян” до обекта. Изградена дъждовна канализация със заустване в отводнителен канал до обекта. Изградено е локално платно.

– На терена на ЛИП Родопи има изградени и 3 сгради по 500 кв.м. с шоурум-магазини, които вече почти изцяло са отдадени под наем за търговски и складови нужди на различни фирми.

– Предлагат се и различни варианти за наем на помещенията, съгласно специфичните изисквания на инвеститорите, както и конкурентни цени спрямо други такива в региона. Възможна е продажбата на различни по големина парцели, съобразени изцяло с бъдещата дейност, която ще се развива в зоната.

– Наемната цена за Терминал 1 е 4,20 – 4,50 Евро/ кв.м. без ДДС в зависимост от наемната площ. Минимална наем площ 500 кв.м.

Също така Coliseum Estate предлага едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти; къщи; земи и др. !!!

ПРИ ИНТЕРЕС КЪМ ТОЗИ ИЛИ ДРУГ ИМОТ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ОГЛЕД ИЛИ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ !!!!.

номер за връзка: 08776993

 

Детайли

Updated on май 9, 2024 at 12:33 am
  • Номер на имота: HZ380
  • Цена: €6,308
  • Размер На Парцела: 1502
  • Спални: 0
  • Стаи: 4
  • Година на строеж: -
  • Статус на имота: Наеми

Запази час за оглед

Вашата информация

Информация за контакти

Повече за брокера
Coliseum Estate
  • Coliseum Estate

Запитване за имота

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Подобни имоти

Compare listings

Compare
Coliseum Estate
  • Coliseum Estate